[rev_slider diensten]

Wij doen gedoe

Gedoe houdt bij ons in: het ompakken, verpakken en samenstellen van (POS) pakketten volgens uw wensen. Uiteraard kunnen wij hier een adviserende rol in spelen. Hoe meer gedoe hoe beter. Of het nou allemaal dezelfde pakketten moeten worden of stuks-verpakkingen met variabele inhoud. Vanzelfsprekend hoort hier ook verzenden bij. Naar één adres of verdeeld door heel Europa. Aan de hand van het volume én natuurlijk uw wensen kunnen we dit via diverse transporteurs en verzendhuizen aanbieden.

Maar we doen nog meer

Voorafgaand aan, of los van deze handling kunnen we alle soorten afwerking verrichten. Denk hierbij aan vouwen, vergaren, boren (krimp)sealen, couverteren, tape plakken, holnieten, wiebelaars plakken en nog veel meer gedoe.

En we doen nog veel meer

Ook uw postkamer-werkzaamheden nemen we graag uit handen.  Geen tijd om die mailing te printen of een adressenbestand te converteren? Geen handen vrij om brieven in te steken? Vertrouw dan op de ervaring en expertise van De Vries Handling. Wellicht meteen een mooi moment om uw postkamer-werkzaamheden voortaan integraal door ons te laten doen. Scheelt u weer een hoop gedoe.

Onze belofte: zekerheid, kwaliteit en flexibiliteit

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken of de door u ondergebrachte werkzaamheden wel in goede handen zijn. Uw prioriteiten zijn de onze. We zullen u niet onnodig lastig vallen over de status van de werkzaamheden, maar houden u wel netjes op de hoogte. En uiteraard melden we wel altijd tijdig gebreken in de kwaliteit of aanlevering van de producten. Mocht dit onverhoopt het geval zijn dan zijn we flexibel genoeg om alsnog te zorgen voor de minst mogelijke vertraging in het traject. Zodat uw zending zonder gedoe op tijd en intact op de juiste bestemming arriveert. Dat beloven we u.